söndag 18 september 2011

La Jolla Cove



I lördags blev det en tripp till La Jolla Cove, vilket är ett område med små affärer och en strandpromenad. Ett gäng sälar och sjölejon låg och vilade på en liten klippa. La Jolla är det område som UCSD tillhör och är även ett rikemansområde så affärerna där är ganska overpriced. Senare åkte vi till stranden, väldigt fint med massa palmer, så den här dagen var precis som man tänkte sig Californien. På kvällen testade vi våra dining dollars, vi har ett studentkort som vi kan använda för att betala för mat på restaurangerna och caféerna här på campus. Där vi gick hade de en salladbuffé, så den här kvällen blev det en sallad och en side dish med quinoa. Sen blev det filmkväll.









Mina andra rumskompisar flyttade in i lördags också, en till amerikan och en italienare. Har inte pratat så mycket med italienaren men de två amerikanska tjejerna är hur trevliga som helst.

Idag åkte jag och två tjejer till ett köpcenter för att köpa träningsskor så att vi kan börja gå på vårt gym här på skolan. Jag åt frozen yoghurt för första gången, det var gott och jag gjorde världens kap och skulle köpa ett par träningsskor för 50 dollar, vilket redan är billigt, men nu var de på rea så de kostade 43 dollar vilket är typ 280 kr!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar